Doorgaan naar inhoud

DAKISOLATIE: Residentie Heideberg in Oudsbergen - Cellulose

In opdracht van Haex Bouwonderneming en Habo Immo heeft Eco Comfort samengewerkt met Dakwerken Franken Stefan bv om Residentie Heideberg in Oudsbergen te isoleren. 


Het project omvatte het luchtdicht isoleren van de daken van 15 appartementen, 2 commerciële ruimten en 2 woningen. Eco Comfort heeft bijgedragen aan dit project met hoogwaardige isolatiematerialen en technieken die ervoor zorgen dat de isolatie effectief en duurzaam is.


Bij Eco Comfort houden we rekening met alle aspecten van het gebouw en de omgeving om ervoor te zorgen dat de isolatie aan alle eisen voldoet. Onze deskundige en ervaren teams leveren keer op keer hoogwaardige isolatieoplossingen, en dit project was daar geen uitzondering op.


We zijn trots op het resultaat van het project en bedanken Haex Bouwonderneming en Habo Immo voor het vertrouwen in onze deskundigheid. We kijken ernaar uit om nog meer projecten zoals Residentie Heideberg te isoleren en bij te dragen aan een duurzame toekomst.


Eco Comfort is uw partner voor duurzame isolatie-oplossingen. Als u geïnteresseerd bent in het isoleren van uw gebouw, neem dan gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u. 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
Decline
Accept