Wij zijn uw partner in het plaatsen van kwaliteitsvolle isolatiematerialen, met aandacht voor klantgericht maatwerk

Vloer- en kelderisolatie

Energieverlies via de vloer

35% energie gaat verloren door een niet geïsoleerde spouwmuur
Hebt u last van koude voeten? Dat zou wel eens aan geen of een slechte vloerisolatie kunnen liggen. De temperatuur van een niet-geïsoleerde vloer ligt soms 4 tot 5 graden lager dan de temperatuur hoger in de woonruimte. Zo kan u tot 10% (energie) warmte verliezen via uw vloer.

Zeker vloeren op volle grond ofboven de kelder kunnen erg koud zijn. Maar dat zijn niet de enige vloeren die extra isolatie kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld bij een tussen vloer, zowel voor de warmte als om lawaaihinder te vermijden.

 1. Eco comfort maakt een grondige analyse van jouw specifieke situatie
 2. Eco comfort zorgt voor een oplossing op maat. Welk isolatiemateriaal is het best geschikt voor jouw project? Hoe werk je het geheeld best af?
 3. Eco comfort staat in voor professionele uitvoering, en dat volgens de regels van de kunst. Dankzij de ruime ervaring en kennis te zake.
 4. Eco comfort staat garant voor zijn werk, en dat 10 jaar lang.

Gratis premieaanvraag door onze diensten bij uitvoering van de werken.

Wil je graag weten hoeveel het jou zou kosten om je vloer of kelderruimte te laten isoleren? Neem dan contact met ons op.

Vloer isoleren

Ligt er chape er al op? Dan kunt u kiezen voor isolatie die niet in de dekvloer zit, maar een aparte laag met isolerende platen. Als u voor platen kiest, moet u er altijd een laag uitvulchape op aanbrengen. Daarin kunnen de leidingen worden weggewerkt.

Werkwijze van plaatsing PUR platen:

 1. Snijden en plaatsen van PUR platen met dampremmende alukraft bekleding
 2. Afplakken van alle naden.
 3. Opruimen van de vloer.

Werkwijze van plaatsing gespoten PUR:

 1. Muren, deuren en ramen worden afgeplakt.
 2. De vloer dient stofvrij te zijn.
 3. Spuiten van PUR kan zowel op de vloer of op de leiding geplaatst worden
 4. Schuren van de vloer.
 5. Opruimen van de vloer.

Kelder- of kruipkelderisolatie

Plafond isoleren

Wie een kruipkelder heeft, denk vaak dat de vloer niet of minder moet geïsoleerdworden. Was het maar waar ... In vele kruipkelders circuleert de buitenlucht vrij om vochtproblemen te voorkomen. Daardoor kan de temperatuur onder uw vloer in de winter onder nul zakken.

De oplossing? Isoleer uw kruipruimte met isolatieplaten of met gespoten PUR. Dat kost relatief weinig tijd en geld, zeker als u denkt aan hoeveel energie u kunt besparen.